Omdömen

Egna synpunkter

”Den nya beteendeanalys är verkligen bra!”

”Sämst”

”Omg så himla fint sagt, du övertygade mig verkligen om att inte kräkas TACK😭”

”Mycket bra tips som ger resultat”

”Den var inte bra. Min farfar kan göra coolare grejer. Av: Joe mamma”

"Det var jättebra"

"Jag tycker att snorkel är informativt men har en del synpunkter. Dels har jag upptäckt att många texter och material har stavfel, vilket gör att texten känns oseriös. I spelet kunskapsfrågor kommer samma fråga två gånger i rad. Jag har också svårt att avgöra vilken åldersgrupp som snorkel vänder sig till. Den information och text som finns på sidan känns som den enbart vänder sig till tonåringar medan spel och layout känns anpassad för yngre barn. Jag skulle önska att det fanns texter och övningar som även är anpassad för lite yngre barn."

"Jag vill gärna veta HUR jag ska kunna acceptera. HUR jag ska kunna leva med en sjukdom. HUR jag ska tänka när jag inte kan hantera det."

"Bara trams man skulle behöva frukost lunch middag och 2 mellanmål"

"Sen en annan sak, att man skulle bli trött av att äta en gång per dag är  totalt fel. Man blir ju pigg som tusan. Jag äter en gång per dag i princip jämnt och är aldrig trött ! Men det gäller äta rätt när man väl äter och på rätt tid. Alla vet ju inte det, men jag vet !"

"Lättnavigerad, begriplig och hjälpsam! Tack!"

"Den suger"

"Bra tips, funkade faktiskt 👍"

"Jag ville bara säga tack, att ni finns och hjälper är så bra och behövs verkligen. Jag upptäckte precis er hemsida, har inte skrivit en fråga själv men läste precis erat svar på en vanlig fråga och jag kunde känna igen mig så mycket. Så bara TACK för att ni finns<3"

"Jättebra att få höra hur andra känner för då vet man att man inte är ensam om det men även att man får veta vad man ska göra åt det. Mycket näringsrikt och jag vet nu hur jag ska gå till väga om något sådant skulle hända mig. Tack så mycket!"

"förstår inte"

"Jag tror att alla tycker att jag är ful. För att jag ser ut som en emo. men jag gillar min klädstil"

"Sämst🤬🖕🏻🤮"

"Att svara på känsliga frågor från unga med STORA BOKSTÄVER och eget tyckande kanske inte är en bra modell. Webbsidan är också inte så målgruppsanpassad"

"Heja Snorkel"

"Bra sida"

"När man spelar på kunskapsfrågor så trycker man på Rätta för att gå till   nästa fråga så fungerar det inte. Inte bra spel, Sorry"

"Jag mår med psykisk dålig men det kroppen är ju jobbig oavsett "

"mycket hjälp"

"Jag är ledsen och har vart det sen efter lunch i dag. Jag har inte gråtit. Jag kommer gråta mig till söms i kväll"

"Bästa sidan jag sett i detta ämne - och jag är mitt i vuxenlivet och känner igen mig i mycket på sidan... Hoppfullt, respektfullt, genomförbart. Tack!"

"Mycket bra att göra en beteendeanalys enligt ert verktyg. Tack! Det fungerade tyvärr inte att maila den till egna mailadressen"

"Man kan verkligen känna igen sig i frågorna och svaren är väl utvecklade! Rekommenderar verkligen"
"Ett utmärkt hjälpmedel, tack! Med vänlig hälsning Lars (Arbetar inom Habilitering)"

"när man lovade bup att gå in här"

"Det står på engelska så jag förstår inte jag är svensk"

"Jag upplever hemsidan som en gedigen och varm plats"

"Stavfel och för generell beskrivning av aktiviteter"

"Så bra sida med verktyg att kunna tipsa mina barn om!"

"sjukt dåligt och missinformerande"

"bra sida"

"Skönt att få läsa att jag inte är ensam och att få skriva av sej lite"

"Texten är superbra"

"Det är fett oklart var alla frågorna är. D finns typ bara 10 st på varje kategori. Är det alla som frågar eller bara de med svar? Iallafall ställde jag en fråga och angav min epostadress. Jag ville egentligen vara anonym men visste inte om jag skulle få svar alls annars"

"Bra och enkel förklaring till problemet och även varför och vad åtgärderna gör för effekt! Minst lika bra för vuxna som för barn och ungdomar"

"Jättebra sida, informativ och lättläst! /skola och sjukvårdskurator!"

"De känns bra att veta att några jobbar för att hjälpa oss som mår dåligt. Man känner sig inte så ensam <3"